Vélemények Nike Mercurial Academy Neymar Jr Junior Astro Turf Trainers és termékinformációk

Terméknév: Nike Mercurial Academy Neymar Jr Junior Astro Turf Trainers Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Mercurial Academy Neymar Jr Junior Astro Turf Trainers These Nike Mercurial Academy Neymar Jr Junior Astro Turf Trainers have been crafted with a mesh upper which wraps our foot for a snug, second-skin-like fit for exceptional comfort straight form the box. The boots have a NIKESKIN technology overlay which enhances your control so you can create match winning moments with ease and the non-marking rubber outsole maximises traction. > Kids Football Boots > Full lace fastening > Cushioned insole > Padded ankle collar > NIKESKIN technology > Non-marking rubber outsole > Moulded studs > Internal lining hugs your foot > Neymar Shhh detailing > Nike Swoosh branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Mercurial Academy Neymar Jr Junior Astro Turf Trainers mert kedvező ár 28 806 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Mercurial Academy Neymar Jr Junior Astro Turf Trainers
Termék felülvizsgálata Nike Mercurial Academy Neymar Jr Junior Astro Turf Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Mercurial Academy Neymar Jr Junior Astro Turf Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Mercurial Academy Neymar Jr Junior Astro Turf Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Mercurial Academy Neymar Jr Junior Astro Turf Trainers Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Mercurial Academy Neymar Jr Junior Astro Turf Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 28 806 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2085032332303
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Mercurial Academy Neymar Jr Junior Astro Turf Trainers Modern és elegáns ruha
28 806 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Mercurial Academy Neymar Jr Junior Astro Turf Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2085032332303 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése