Vélemények Nike Mercurial Club Neymar Jr Mens Astro Turf Trainers és termékinformációk

Terméknév: Nike Mercurial Club Neymar Jr Mens Astro Turf Trainers Stoplis cipő Nike

Termékleírás: Nike Mercurial Club Neymar Jr Men's Astro Turf Trainers These Nike Mercurial Club Neymar Jr Men's Astro Turf Trainers have been crafted with a cushioned insole and padded ankle collar for exceptional comfort, whilst the non-marking rubber outsole with moulded studs allows you to get maximum traction and the Nike Swoosh branding completes the stylish look. > Men's Football Boots > Full lace fastening > Cushioned insole > Padded ankle collar > Non-marking rubber outsole > Moulded studs > Neymar detailing > Nike Swoosh branding > Upper/outsole: synthetic, inner: textile... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Mercurial Club Neymar Jr Mens Astro Turf Trainers mert kedvező ár 26 088 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Stoplis cipő.

Reviews Nike Mercurial Club Neymar Jr Mens Astro Turf Trainers
Termék felülvizsgálata Nike Mercurial Club Neymar Jr Mens Astro Turf Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Mercurial Club Neymar Jr Mens Astro Turf Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Mercurial Club Neymar Jr Mens Astro Turf Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Mercurial Club Neymar Jr Mens Astro Turf Trainers Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Mercurial Club Neymar Jr Mens Astro Turf Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 26 088 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2261231332607
- a termék kategóriában van Stoplis cipő


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Mercurial Club Neymar Jr Mens Astro Turf Trainers Stoplis cipő
26 088 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Stoplis cipő Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Mercurial Club Neymar Jr Mens Astro Turf Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2261231332607 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Stoplis cipő - További termékek megtekintése