Vélemények Nike Mercurial Vapor Academy Neymar Jr Junior FG Football Boots és termékinformációk

Terméknév: Nike Mercurial Vapor Academy Neymar Jr Junior FG Football Boots Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Mercurial Vapor Academy Neymar Jr Junior FG Football Boots These Nike Mercurial Vapor Academy Neymar Jr Junior FG Football Boots have been developed with a cushioned insole and padded ankle collar for superior comfort, whilst the moulded studs are strategically placed to ensure you get the traction needed to succeed and the Neymar detailing will give you the confidence to play like your hero. > Junior Football Boots > Full lace fastening > Cushioned insole > Padded ankle collar > Moulded studs > Lightweight > Mercurial detailing > Nike Swoosh branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Mercurial Vapor Academy Neymar Jr Junior FG Football Boots mert kedvező ár 28 806 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Mercurial Vapor Academy Neymar Jr Junior FG Football Boots
Termék felülvizsgálata Nike Mercurial Vapor Academy Neymar Jr Junior FG Football Boots

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Mercurial Vapor Academy Neymar Jr Junior FG Football Boots -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Mercurial Vapor Academy Neymar Jr Junior FG Football Boots és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Mercurial Vapor Academy Neymar Jr Junior FG Football Boots Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Mercurial Vapor Academy Neymar Jr Junior FG Football Boots és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 28 806 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2085230332303
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Mercurial Vapor Academy Neymar Jr Junior FG Football Boots Modern és elegáns ruha
28 806 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Mercurial Vapor Academy Neymar Jr Junior FG Football Boots) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2085230332303 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése