Vélemények Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Childrens FG Football Boots és termékinformációk

Terméknév: Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Childrens FG Football Boots Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Childrens FG Football Boots These Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Childrens FG Football Boots have been developed a cushioned insole and padded ankle collar for superior comfort on the pitch. The boots have moulded studs for exceptional traction, whilst the touch ans close fastening allows you to get a secure fit with ease and the Nike Swoosh branding completes the stylish look. > Kids Football Boots > Touch and close fastening > Cushioned insole > Padded ankle collar > Moulded studs > Neymar detailing > Nike Swoosh branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Childrens FG Football Boots mert kedvező ár 24 094 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Childrens FG Football Boots
Termék felülvizsgálata Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Childrens FG Football Boots

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Childrens FG Football Boots -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Childrens FG Football Boots és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Childrens FG Football Boots Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Childrens FG Football Boots és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 24 094 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2081019331307
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Childrens FG Football Boots Modern és elegáns ruha
24 094 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Childrens FG Football Boots) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2081019331307 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése