Vélemények Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Junior Indoor Football Trainers és termékinformációk

Terméknév: Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Junior Indoor Football Trainers Labdarúgás Nike

Termékleírás: Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Junior Indoor Football Trainers Boost your game with these Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Junior Indoor Football Trainers which benefit from being engineered with a non-marking rubber outsole which is textured to offer superior traction, whilst the cushioned insole and padded ankle collar ensures maximum comfort and the Nike Swoosh branding completes the stylish on-pitch look. > Junior Football Boots > Full lace fastening > Cushioned insole > Padded ankle collar > Non-marking rubber outsole > Neymar detailing > Nike Swoosh branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Junior Indoor Football Trainers mert kedvező ár 24 094 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Labdarúgás.

Reviews Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Junior Indoor Football Trainers
Termék felülvizsgálata Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Junior Indoor Football Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Junior Indoor Football Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Junior Indoor Football Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Junior Indoor Football Trainers Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Junior Indoor Football Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 24 094 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2085375332305
- a termék kategóriában van Labdarúgás


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Junior Indoor Football Trainers Labdarúgás
24 094 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Labdarúgás Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Junior Indoor Football Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2085375332305 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Labdarúgás - További termékek megtekintése