Vélemények Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Mens FG Football Boots és termékinformációk

Terméknév: Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Mens FG Football Boots Stoplis cipő Nike

Termékleírás: Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Men's FG Football Boots These Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Men's FG Football Boots benefit from having a cushioned insole and padded ankle collar for superior comfort, whilst the moulded studs ensure you get superior traction so you can get the most out of your game and the Neymar detailing will give you the confidence to play with style. > Mens Football Boots > Full lace fastening > Cushioned insole > Padded ankle collar > Moulded studs > Neymar detailing > Nike Swoosh branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Mens FG Football Boots mert kedvező ár 26 088 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Stoplis cipő.

Reviews Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Mens FG Football Boots
Termék felülvizsgálata Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Mens FG Football Boots

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Mens FG Football Boots -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Mens FG Football Boots és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Mens FG Football Boots Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Mens FG Football Boots és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 26 088 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2201109332605
- a termék kategóriában van Stoplis cipő


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Mens FG Football Boots Stoplis cipő
26 088 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Stoplis cipő Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Mercurial Vapor Club Neymar Jr Mens FG Football Boots) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2201109332605 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Stoplis cipő - További termékek megtekintése