Vélemények Nike Mercurial Vortex CR7 FG Football Boots Junior és termékinformációk

Terméknév: Nike Mercurial Vortex CR7 FG Football Boots Junior Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Mercurial Vortex CR7 FG Football Boots Junior The Nike Mercurial Vortex CR7 FG Football Boots are ideal for wearing on firm ground surfaces or even indoor artificial pitches and have any youngster playing like the superstar himself. The boots feature a full lace up fastening to ensure a comfortable fit whilst the padded ankle collar and cushioned insole provide unrivalled comfort. The boots are finished off with Nike swoosh and CR7 branding for a standout look when on the pitch. > Football boots > Junior > Firm Ground > Lace up fastening > Moulded studs > Nike swoosh branding > CR7 branding > Upper - synthetic > Lining - textile > Sole - synthetic > Wipe clean with a damp cloth... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Mercurial Vortex CR7 FG Football Boots Junior mert kedvező ár 23 389 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Mercurial Vortex CR7 FG Football Boots Junior
Termék felülvizsgálata Nike Mercurial Vortex CR7 FG Football Boots Junior

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Mercurial Vortex CR7 FG Football Boots Junior -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Mercurial Vortex CR7 FG Football Boots Junior és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Mercurial Vortex CR7 FG Football Boots Junior Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Mercurial Vortex CR7 FG Football Boots Junior és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 23 389 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2085161022403
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Mercurial Vortex CR7 FG Football Boots Junior Modern és elegáns ruha
23 389 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Mercurial Vortex CR7 FG Football Boots Junior) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2085161022403 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése