Vélemények Nike Mercurial Vortex Neymar Jr Childrens Astro Turf Trainers és termékinformációk

Terméknév: Nike Mercurial Vortex Neymar Jr Childrens Astro Turf Trainers Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Mercurial Vortex Neymar Jr Childrens Astro Turf Trainers These Nike Mercurial Vortex Neymar Jr Childrens Astro Turf Trainers have been developed with an astro outsole with rubber studs for great traction. The trainers have a cushioned insole and padded ankle collar for great comfort, whilst the Neymar detailing and the Nike Swoosh branding completes the look. > Childrens Astro Trainers > Hook and loop fastening > Cushioned insole > Padded ankle collar > Astro outsole > Neymar detailing > Nike Swoosh branding > Upper: synthetic, inner: textile, sole: synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Mercurial Vortex Neymar Jr Childrens Astro Turf Trainers mert kedvező ár 24 094 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Mercurial Vortex Neymar Jr Childrens Astro Turf Trainers
Termék felülvizsgálata Nike Mercurial Vortex Neymar Jr Childrens Astro Turf Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Mercurial Vortex Neymar Jr Childrens Astro Turf Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Mercurial Vortex Neymar Jr Childrens Astro Turf Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Mercurial Vortex Neymar Jr Childrens Astro Turf Trainers Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Mercurial Vortex Neymar Jr Childrens Astro Turf Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 24 094 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2081085501307
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Mercurial Vortex Neymar Jr Childrens Astro Turf Trainers Modern és elegáns ruha
24 094 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Mercurial Vortex Neymar Jr Childrens Astro Turf Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2081085501307 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése