Vélemények Nike Merlin Premier League Ball és termékinformációk

Terméknév: Nike Merlin Premier League Ball Labdarúgás Nike

Termékleírás: Nike Merlin Premier League Ball The Nike Merlin Premier League Ball is the official ball for the 2018-2019 season. Designed with fewer seams ensures a more pronounced sweet spot, and by reducing the traditional 12 panel design to only 4 panels, creates a larger striking surface. The ball is designed for All Conditions Control (ACC), offering optimal touch and control in all weathers/pitch conditions. Nike Aerowtrac stabilises movement, and the patterned texture ensures a better boot to ball interaction and control. The Nike Swoosh identifies the ball as a sleek, quality design. > Football > Official ball for the 2018-2019 Premier League season > Fewer seams (creating a more pronounced sweet spot) > 4 panels > All Conditions Control (ACC)- optimal touch and control in all weathers/pitch conditions > Patterned texture (better boot to ball interaction and control) > Nike Aerowtrac (stabilises movement) > Latex bladder > FIFA Quality Pro > Nike Swoosh logo Please note: All footballs are delivered deflated... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Merlin Premier League Ball mert kedvező ár 47 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Labdarúgás.

Reviews Nike Merlin Premier League Ball
Termék felülvizsgálata Nike Merlin Premier League Ball

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Merlin Premier League Ball -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Merlin Premier League Ball és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Merlin Premier League Ball Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Merlin Premier League Ball és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 47 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2828007390508
- a termék kategóriában van Labdarúgás


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Merlin Premier League Ball Labdarúgás
47 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Labdarúgás Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Merlin Premier League Ball) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2828007390508 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Labdarúgás - További termékek megtekintése