Vélemények Nike Miler Graphic Running Top Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Miler Graphic Running Top Mens Férfi pólók futáshoz Nike

Termékleírás: Nike Miler Graphic Running Top Mens The Nike Miler Graphic Running Top helps keep you comfy on your run, in sweat-wicking, breathable fabric. The back mesh panel provides targeted ventilation, while reflective details infuse your run with confidence. Be seen and be known, by the Nike Air branding. > Running top > Crew neck > Short sleeves > Dropped hem (full coverage) > Dri-FIT technology (stay dry, comfortable and focused) > Mesh panel (enhances breathability) > Swift vents (move freely) > Regular fit > Reflective detailing > Nike Air print > Nike Swoosh logo... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Miler Graphic Running Top Mens mert kedvező ár 18 069 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi pólók futáshoz.

Reviews Nike Miler Graphic Running Top Mens
Termék felülvizsgálata Nike Miler Graphic Running Top Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Miler Graphic Running Top Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Miler Graphic Running Top Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Miler Graphic Running Top Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Miler Graphic Running Top Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 18 069 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2451415303503
- a termék kategóriában van Férfi pólók futáshoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Miler Graphic Running Top Mens Férfi pólók futáshoz
18 069 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi pólók futáshoz Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Miler Graphic Running Top Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2451415303503 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi pólók futáshoz - További termékek megtekintése