Vélemények Nike Modern Crop Hoodie Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Nike Modern Crop Hoodie Junior Girls Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Modern Crop Hoodie Junior Girls This Nike Modern Crop Hoodie is an over the head design with long sleeves. It has ribbed trims and is hooded. This hoodie features split hems and is a lightweight construction. It is in a block colour with a printed logo and is complete with Nike Swoosh branding. > Hoodie > Over the head design > Long sleeves > Ribbed trims > Hooded > Split hems > Lightweight > Block colour > Printed logo > Nike Swoosh branding > Body: 52% cotton, 29% polyester, 19% viscose > Rib: 49% viscose, 47% cotton, 4% elastane > Hood lining: 100% cotton > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Modern Crop Hoodie Junior Girls mert kedvező ár 11 388 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Modern Crop Hoodie Junior Girls
Termék felülvizsgálata Nike Modern Crop Hoodie Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Modern Crop Hoodie Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Modern Crop Hoodie Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Modern Crop Hoodie Junior Girls Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Modern Crop Hoodie Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 388 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2612068031759
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Modern Crop Hoodie Junior Girls Modern és elegáns ruha
11 388 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Modern Crop Hoodie Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2612068031759 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése