Vélemények Nike Neo Chevron LS T Shirt Infant Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Neo Chevron LS T Shirt Infant Boys Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Neo Chevron LS T Shirt Infant Boys The Nike Neo Chevron LS T Shirt provides casual sporty style, featuring a crew neck, long sleeves and Dri-Fit technology to brush sweat away from the skin for a more comfortable wear, completed with a chevron style design to the front and Nike branding. > Boy's t shirt > Crew neck > Long sleeves > Dri-Fit technology > Athletic cut > Chevron design > Nike branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Neo Chevron LS T Shirt Infant Boys mert kedvező ár 3 810 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Neo Chevron LS T Shirt Infant Boys
Termék felülvizsgálata Nike Neo Chevron LS T Shirt Infant Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Neo Chevron LS T Shirt Infant Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Neo Chevron LS T Shirt Infant Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Neo Chevron LS T Shirt Infant Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Neo Chevron LS T Shirt Infant Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 810 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2314265081352
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Neo Chevron LS T Shirt Infant Boys Modern és elegáns ruha
3 810 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Neo Chevron LS T Shirt Infant Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2314265081352 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése