Vélemények Nike Power Pro Capri Ladies és termékinformációk

Terméknév: Nike Power Pro Capri Ladies 3/4 leggings Nike

Termékleírás: Nike Power Pro Capri Ladies The Nike Power Pro Capri bottoms are ideal for wearing whilst working out. The bottoms benefit from Nike dri-fit technology that helps draw sweat away from the skin to keep you cool, dry and comfortable whilst working out. > Capris > Ladies > Elasticated waist > Drawstring fastening > Flat lock seams > Dri-fit technology > Rear mesh panelling > Nike swoosh branding > Body: 92% polyester, 8% elastane > Panels: 805 polyester, 20% elastane > Gusset lining: 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Power Pro Capri Ladies mert kedvező ár 14 161 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van 3/4 leggings.

Reviews Nike Power Pro Capri Ladies
Termék felülvizsgálata Nike Power Pro Capri Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Power Pro Capri Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Power Pro Capri Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Power Pro Capri Ladies Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Power Pro Capri Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 161 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2457110034308
- a termék kategóriában van 3/4 leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Power Pro Capri Ladies 3/4 leggings
14 161 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása 3/4 leggings Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Power Pro Capri Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2457110034308 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
3/4 leggings - További termékek megtekintése