Vélemények Nike Pro Swoosh T Shirt Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Pro Swoosh T Shirt Mens Férfi ruházat Nike

Termékleírás: Nike Pro Swoosh T Shirt Mens The Nike Pro Swoosh T Shirt has a crew neck and short sleeves in a lightweight compression fit fabric for a supportive feel, while Dri-Fit technology is included to wick sweat away from the skin for added comfort during active wear. Completed with Nike branding. > Men's t shirt > Crew neck > Short sleeves > Compression fit > Dri-Fit technology > Nike branding > 92% polyester, 8% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Pro Swoosh T Shirt Mens mert kedvező ár 10 509 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Nike Pro Swoosh T Shirt Mens
Termék felülvizsgálata Nike Pro Swoosh T Shirt Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Pro Swoosh T Shirt Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Pro Swoosh T Shirt Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Pro Swoosh T Shirt Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Pro Swoosh T Shirt Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 10 509 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2427234414706
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Pro Swoosh T Shirt Mens Férfi ruházat
10 509 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Pro Swoosh T Shirt Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2427234414706 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése