Vélemények Nike Pro Tank Top Ladies és termékinformációk

Terméknév: Nike Pro Tank Top Ladies Női fitness felsők Nike

Termékleírás: Nike Pro Tank Top Ladies This Nike Pro Tank Top is ideal for wearing whilst exercising. The lightweight construction with mesh panel back allows you to move around freely and ensure you remain cool, dry and comfortable at all times. > Tank top > Ladies > Mesh panel back > Flat seams > Stretch fabric and V-back straps > Fitted silhouette > Nike swoosh branding > Dri-fit technology > 84% polyester, 16% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Pro Tank Top Ladies mert kedvező ár 12 642 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női fitness felsők.

Reviews Nike Pro Tank Top Ladies
Termék felülvizsgálata Nike Pro Tank Top Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Pro Tank Top Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Pro Tank Top Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Pro Tank Top Ladies Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Pro Tank Top Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 642 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2341269243905
- a termék kategóriában van Női fitness felsők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Pro Tank Top Ladies Női fitness felsők
12 642 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női fitness felsők Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Pro Tank Top Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2341269243905 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női fitness felsők - További termékek megtekintése