Vélemények Nike Protecting Shield Shin Guard Junior és termékinformációk

Terméknév: Nike Protecting Shield Shin Guard Junior Labdarúgás Nike

Termékleírás: Nike Protecting Shield Shin Guard Junior Keep safe and protected in play with the Nike Protecting Shield Shin Guard. With an ergonomic design, lightweight construction, ventilated shell and foam, Nike Guard lock multi point adjustment strapping system and padded ankle guard you can really help to reduce the risk of injury without compromising performance on the pitch! > Football Shin Guards > Nike Branding > Lightweight > Ergonomic Design > Vintilated Shell > Breathable Foam lining > Nike Guard Lock strapping system... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Protecting Shield Shin Guard Junior mert kedvező ár 8 932 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Labdarúgás.

Reviews Nike Protecting Shield Shin Guard Junior
Termék felülvizsgálata Nike Protecting Shield Shin Guard Junior

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Protecting Shield Shin Guard Junior -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Protecting Shield Shin Guard Junior és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Protecting Shield Shin Guard Junior Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Protecting Shield Shin Guard Junior és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 932 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2818110060207
- a termék kategóriában van Labdarúgás


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Protecting Shield Shin Guard Junior Labdarúgás
8 932 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Labdarúgás Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Protecting Shield Shin Guard Junior) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2818110060207 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Labdarúgás - További termékek megtekintése