Vélemények Nike Protegga Flex Shin Guards Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Protegga Flex Shin Guards Junior Boys Labdarúgás Nike

Termékleírás: Nike Protegga Flex Shin Guards Junior Boys The Kids Nike Protegga Flex Shin Guards are perfect for when they hit the pitch, crafted with a flexible shell that contours to the leg for a natural fit along with foam backing that gives lightweight cushioning, a removable ankle pad and the classic Nike swoosh completes the look. > Kids shin guard > Flexible shell > Removable ankle pad > Foam backing > Touch and close fastening > Nike Swoosh branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Protegga Flex Shin Guards Junior Boys mert kedvező ár 8 382 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Labdarúgás.

Reviews Nike Protegga Flex Shin Guards Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike Protegga Flex Shin Guards Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Protegga Flex Shin Guards Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Protegga Flex Shin Guards Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Protegga Flex Shin Guards Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Protegga Flex Shin Guards Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 382 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2818065030300
- a termék kategóriában van Labdarúgás


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Protegga Flex Shin Guards Junior Boys Labdarúgás
8 382 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Labdarúgás Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Protegga Flex Shin Guards Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2818065030300 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Labdarúgás - További termékek megtekintése