Vélemények Nike Protegga Flex Shin Guards Juniors és termékinformációk

Terméknév: Nike Protegga Flex Shin Guards Juniors Labdarúgás Nike

Termékleírás: Nike Protegga Flex Shin Guards Juniors The Kids Nike Protegga Flex Shin Guards have been crafted with a K-resin shell for a durable outer which also provides fantastic impact diffusion along with a moulded foam back that helps increase airflow along with a comfortable feel. Removable ankle pads give additional protection while the shell shape mimics the leg for a closer fit, completed with the iconic Nike swoosh to the front. > Shin guards > Durable shell > K-resin construction > Moulded foam back > Anatomical fit > Removable ankle pads > Nike swoosh branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Protegga Flex Shin Guards Juniors mert kedvező ár 4 815 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Labdarúgás.

Reviews Nike Protegga Flex Shin Guards Juniors
Termék felülvizsgálata Nike Protegga Flex Shin Guards Juniors

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Protegga Flex Shin Guards Juniors -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Protegga Flex Shin Guards Juniors és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Protegga Flex Shin Guards Juniors Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Protegga Flex Shin Guards Juniors és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 815 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2818073030200
- a termék kategóriában van Labdarúgás


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Protegga Flex Shin Guards Juniors Labdarúgás
4 815 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Labdarúgás Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Protegga Flex Shin Guards Juniors) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2818073030200 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Labdarúgás - További termékek megtekintése