Vélemények Nike Rival Tracksuit Bottoms Junior és termékinformációk

Terméknév: Nike Rival Tracksuit Bottoms Junior Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Junior Nike Rival Track Pants A fantastic choice for everyday and casual wear the Nike tracksuit bottoms offer a comfortable fit thanks to the elasticated and draw cord adjustable waistband. These junior jog pants also feature a contrasting stripe running down the left leg with Nike lettering, open front pockets and the Nike Swoosh embroidered to the left thigh completes the look. > Nike Tracksuit Bottoms > Elasticated and draw cord waistband > Open front pockets > Mesh lining > Nike swoosh and lettering > Elasticated ankle cuffs > 100% Polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Rival Tracksuit Bottoms Junior mert kedvező ár 12 647 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Rival Tracksuit Bottoms Junior
Termék felülvizsgálata Nike Rival Tracksuit Bottoms Junior

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Rival Tracksuit Bottoms Junior -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Rival Tracksuit Bottoms Junior és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Rival Tracksuit Bottoms Junior Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Rival Tracksuit Bottoms Junior és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 647 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2491121501756
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Rival Tracksuit Bottoms Junior Modern és elegáns ruha
12 647 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Rival Tracksuit Bottoms Junior) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2491121501756 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése