Vélemények Nike SB Terry Shorts Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike SB Terry Shorts Junior Boys Sportos rövidnadrág Nike

Termékleírás: Nike SB Terry Shorts Junior Boys These Nike SB Terry Shorts Junior Boys are great for wearing while skateboarding or relaxing at home. They have an elasticated waistband and drawstring fastening to offer a secure fit, with two open pockets to the sides and a large printed Nike Swoosh graphic to the left leg for instant brand recognition. > Boy's shorts > Elasticated waistband > Drawstring fastening > 2 pockets > Soft jersey fabric > Large graphic print > Nike branding > Machine washable > 60% cotton, 40% polyester > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike SB Terry Shorts Junior Boys mert kedvező ár 10 848 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos rövidnadrág.

Reviews Nike SB Terry Shorts Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike SB Terry Shorts Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike SB Terry Shorts Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike SB Terry Shorts Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike SB Terry Shorts Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike SB Terry Shorts Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 10 848 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2471021901955
- a termék kategóriában van Sportos rövidnadrág


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike SB Terry Shorts Junior Boys Sportos rövidnadrág
10 848 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos rövidnadrág Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike SB Terry Shorts Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2471021901955 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos rövidnadrág - További termékek megtekintése