Vélemények Nike Shield Jacket Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Shield Jacket Mens Férfi ruházat Nike

Termékleírás: Nike Shield Jacket Mens This Mens Nike Shield Jacket has been crafted with Flash technology which means that this garment has highly reflective elements to enhance your visibility. The jacket has two zipped pockets so you can store belongings securely, whilst the jacket has ventilated sections to ensure you do not overheat. The Nike Shield fabric resists elements like wind and water so you can still enjoy your run when the weather id not ideal. > Mens Running Jacket > Full zip fastening > 2 Zipped pockets > Flash technology > Nike Shield fabric > Lightweight > Nike Swoosh branding > 100% Polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Shield Jacket Mens mert kedvező ár 24 458 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Nike Shield Jacket Mens
Termék felülvizsgálata Nike Shield Jacket Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Shield Jacket Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Shield Jacket Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Shield Jacket Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Shield Jacket Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 24 458 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2452174034301
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Shield Jacket Mens Férfi ruházat
24 458 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Shield Jacket Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2452174034301 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése