Vélemények Nike Shield Running Tights Ladies és termékinformációk

Terméknév: Nike Shield Running Tights Ladies Sportos leggings Nike

Termékleírás: Nike Shield Running Tights Ladies These Ladies Nike Shield Running Tights have been crafted with Nike Shield fabric which resists the elements like wind and water, allowing you to still enjoy your run when the weather is not ideal. > Ladies Running Tights > Internal drawcord fastening > Elasticated waist > Nike Shield technology > 1 Zipped pocket > Reflective detailing > Zipped hems > Nike Swoosh branding > Body: 88% Polyester/ 12% Elastane > Panels: 85% Polyester/ 15% Elastane > Overlays/Gusset Lining: 100% Polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Shield Running Tights Ladies mert kedvező ár 20 521 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos leggings.

Reviews Nike Shield Running Tights Ladies
Termék felülvizsgálata Nike Shield Running Tights Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Shield Running Tights Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Shield Running Tights Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Shield Running Tights Ladies Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Shield Running Tights Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 20 521 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2458123033906
- a termék kategóriában van Sportos leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Shield Running Tights Ladies Sportos leggings
20 521 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos leggings Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Shield Running Tights Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2458123033906 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos leggings - További termékek megtekintése