Vélemények Nike Shoebox Print T Shirt Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Shoebox Print T Shirt Junior Boys Sportos trikók Nike

Termékleírás: Nike Shoebox Print T Shirt Junior Boys The Nike Shoebox Print T Shirt is designed with a classic short sleeve, crew neck fit, with a dropped hem for fuller coverage. The front features a graphic shoebox print alongside the iconic Just Do It slogan and Nike Swoosh, for a wardrobe win. > T-shirts > Crew neck > Short sleeves > Dropped hem (coverage) > Regular fit > Graphic shoe box print > Just Do It slogan > Nike Swoosh logo print... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Shoebox Print T Shirt Junior Boys mert kedvező ár 11 160 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos trikók.

Reviews Nike Shoebox Print T Shirt Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike Shoebox Print T Shirt Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Shoebox Print T Shirt Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Shoebox Print T Shirt Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Shoebox Print T Shirt Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Shoebox Print T Shirt Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 160 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2591990031757
- a termék kategóriában van Sportos trikók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Shoebox Print T Shirt Junior Boys Sportos trikók
11 160 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos trikók Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Shoebox Print T Shirt Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2591990031757 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos trikók - További termékek megtekintése