Vélemények Nike Sportswear Optic Hoody Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Sportswear Optic Hoody Mens Férfi ruházat Nike

Termékleírás: Nike Sportswear Optic Hoody Men's This Men's Nike Sportswear Optic Hoody has been crafted with a double knit fabric for soft and warm feel, whilst the standard fit offers cut that is relaxed enough to allow free-flowing movement and the Nike branding on the chest completes the stylish look. > Men's Hoody > Over the head design > Double knit fabric > Kangaroo style pocket > Standard fit > Drawcord hood > Nike branding > Body: 62% Cotton/ 38% Polyester > Pocket bag knuckle side: 100% Cotton... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Sportswear Optic Hoody Mens mert kedvező ár 32 340 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Nike Sportswear Optic Hoody Mens
Termék felülvizsgálata Nike Sportswear Optic Hoody Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Sportswear Optic Hoody Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Sportswear Optic Hoody Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Sportswear Optic Hoody Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Sportswear Optic Hoody Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 32 340 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2531144163507
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Sportswear Optic Hoody Mens Férfi ruházat
32 340 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Sportswear Optic Hoody Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2531144163507 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése