Vélemények Nike Squad Drill Top Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Squad Drill Top Junior Boys Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Squad Drill Top Junior Boys The Kids Nike Squad Drill Top is perfect for winter time training, crafted with a micro fleece lining that helps to trap warm air against the skin while the quarter zip fastening to the collar provides a comfortable fit, completed with printed detail to the sleeves and the Nike swoosh branding. > Kids training top > Micro fleece lining > Ribbed trim to the collar > Quarter zip fastening > Printed detail to the sleeves > Nike swoosh branding > Body: 100% polyester > Sleeves: 91% polyester, 9% elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Squad Drill Top Junior Boys mert kedvező ár 12 054 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Squad Drill Top Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike Squad Drill Top Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Squad Drill Top Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Squad Drill Top Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Squad Drill Top Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Squad Drill Top Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 054 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2551196452152
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Squad Drill Top Junior Boys Modern és elegáns ruha
12 054 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Squad Drill Top Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2551196452152 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése