Vélemények Nike Squad Drill Top Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Squad Drill Top Mens Férfi pólók futáshoz Nike

Termékleírás: Nike Squad Drill Top Mens The Nike Squad Drill Top is crafted with Dri-Fit technology to wick sweat away from the skin, keeping you cool and dry throughout wear. It has a quarter half zip fastening and mock neck with ribbed insert, long sleeves with hidden thumb loops and a brushed fleece lining, with Nike branding to finish. > Men's training top > Over the head design > Quarter zip fastening > Mock neck with ribbed insert > Long sleeves > Hidden thumb loops > Brushed fleece lining > Dri-Fit technology > Nike branding > Body: 100% polyester > Sleeves: 91% polyester, 9% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Squad Drill Top Mens mert kedvező ár 11 822 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi pólók futáshoz.

Reviews Nike Squad Drill Top Mens
Termék felülvizsgálata Nike Squad Drill Top Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Squad Drill Top Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Squad Drill Top Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Squad Drill Top Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Squad Drill Top Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 822 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2551112194708
- a termék kategóriában van Férfi pólók futáshoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Squad Drill Top Mens Férfi pólók futáshoz
11 822 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi pólók futáshoz Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Squad Drill Top Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2551112194708 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi pólók futáshoz - További termékek megtekintése