Vélemények Nike Squad Drill Zip Top Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Squad Drill Zip Top Mens Férfi ruházat Nike

Termékleírás: Nike Squad Drill Zip Top Mens This Nike Squad Drill Zip Top is an over the head design with long sleeves and half zip fastening. It has a soft fleece lining and monkey thumbs. DriFit technology keeps the skin cool, dry and comfortable. This top is a block colour with a printed logo and is complete with Nike Swoosh branding. > Zip top > Over the head design > Long sleeves > Half zip fastening > Soft fleece lining > Monkey thumbs > DriFit technology > Block colour > Printed logo > Nike Swoosh branding > Body: 100% polyester > Sleeves: 91% polyester, 9% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Squad Drill Zip Top Mens mert kedvező ár 14 774 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Nike Squad Drill Zip Top Mens
Termék felülvizsgálata Nike Squad Drill Zip Top Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Squad Drill Zip Top Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Squad Drill Zip Top Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Squad Drill Zip Top Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Squad Drill Zip Top Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 774 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2551267455105
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Squad Drill Zip Top Mens Férfi ruházat
14 774 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Squad Drill Zip Top Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2551267455105 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése