Vélemények Nike Studio Full Zip Hoody Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: Nike Studio Full Zip Hoody Junior Girls Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Studio Full Zip Hoody Junior Girls This Nike Studio Full Zip Hoody is crafted with Dri Fit technology which offers you moisture wicking properties to keep you cool and dry as you wear. Its fixed hood design is teamed with a full length zipped fastening and a wide elasticated hemline. Two open pockets are located to the front as well as Nike branding offset to one side of the chest and on the hemline for instant brand recognition. > Hoody > Full length zipped fastening > Fixed hood > Two front pockets > DriFit technology > Elasticated hemline > Taped branding to hemline > Nike branding > Keep away from fire > Body : 100% polyester > Hood lining ; 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Studio Full Zip Hoody Junior Girls mert kedvező ár 10 118 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Studio Full Zip Hoody Junior Girls
Termék felülvizsgálata Nike Studio Full Zip Hoody Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Studio Full Zip Hoody Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Studio Full Zip Hoody Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Studio Full Zip Hoody Junior Girls Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Studio Full Zip Hoody Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 10 118 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2612074031750
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Studio Full Zip Hoody Junior Girls Modern és elegáns ruha
10 118 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Studio Full Zip Hoody Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2612074031750 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése