Vélemények Nike Swoosh Beanie Juniors és termékinformációk

Terméknév: Nike Swoosh Beanie Juniors Gyermek kiegészítők Nike

Termékleírás: Nike Swoosh Beanie Juniors Ensure your little one is wrapped up warm with the Nike Swoosh Beanie, featuring a double layered knit construction for warmth. A turned up cuff along with the iconic Nike Swoosh to the front complete the look. > Kids beanie > Knitted > Double layered construction > Turned up cuff > Nike Swoosh branding > 95% acrylic, 4% nylon, 1% elastane > Hand wash only... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Swoosh Beanie Juniors mert kedvező ár 8 386 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek kiegészítők.

Reviews Nike Swoosh Beanie Juniors
Termék felülvizsgálata Nike Swoosh Beanie Juniors

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Swoosh Beanie Juniors -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Swoosh Beanie Juniors és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Swoosh Beanie Juniors Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Swoosh Beanie Juniors és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 386 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2906167030004
- a termék kategóriában van Gyermek kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Swoosh Beanie Juniors Gyermek kiegészítők
8 386 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek kiegészítők Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Swoosh Beanie Juniors) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2906167030004 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek kiegészítők - További termékek megtekintése