Vélemények Nike Tailwind T Shirt Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Tailwind T Shirt Mens Férfi ruházat Nike

Termékleírás: Nike Tailwind T Shirt Mens This Nike Tailwind T Shirt is designed with short sleeves and a crew neck. It has DriFit technology which helps to keep the skin cool, dry and comfortable. It is a lightweight construction that is a block colour. This t shirt has printed detailing to the shoulders, a printed logo and is complete with Nike Swoosh branding. > Mens t shirt > Lightweight > Short sleeves > Crew neck > DriFit technology > Colour block > Printed detail to shoulders > Printed logo > Nike Swoosh branding > 85% polyester, 15% cotton > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Tailwind T Shirt Mens mert kedvező ár 11 165 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Nike Tailwind T Shirt Mens
Termék felülvizsgálata Nike Tailwind T Shirt Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Tailwind T Shirt Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Tailwind T Shirt Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Tailwind T Shirt Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Tailwind T Shirt Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 165 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2451253034706
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Tailwind T Shirt Mens Férfi ruházat
11 165 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Tailwind T Shirt Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2451253034706 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése