Vélemények Nike Tanjun Junior Boys Trainers és termékinformációk

Terméknév: Nike Tanjun Junior Boys Trainers Gyermek futócipők Nike

Termékleírás: Nike Tanjun Junior Boys Trainers These Nike Tanjun Junior Boys Trainers have been crafted with a cushioned insole and padded ankle collar which supplies great comfort, whilst the flex grooves in the outsole allow you to move with complete freedom and the meshed upper ensures great breathability. > Junior Boys Trainers > Full lace fastening > Cushioned insole > Padded ankle collar > Meshed upper > Lightweight > Nike Swoosh branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Tanjun Junior Boys Trainers mert kedvező ár 12 054 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek futócipők.

Reviews Nike Tanjun Junior Boys Trainers
Termék felülvizsgálata Nike Tanjun Junior Boys Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Tanjun Junior Boys Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Tanjun Junior Boys Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Tanjun Junior Boys Trainers Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Tanjun Junior Boys Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 054 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2041078262301
- a termék kategóriában van Gyermek futócipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Tanjun Junior Boys Trainers Gyermek futócipők
12 054 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek futócipők Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Tanjun Junior Boys Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2041078262301 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek futócipők - További termékek megtekintése