Vélemények Nike Tanjun Trainers Child Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Tanjun Trainers Child Boys Gyermek futócipők Nike

Termékleírás: Nike Tanjun Trainers Child Boys Ideal for any day of the week, these Nike Tanjun Trainers are crafted with full lace up fastening for a secure fit. They feature a shaped and padded ankle collar, padded tongue and a cushioned insole for comfort. They are designed with a lightweight moulded outsole, woven breathable upper with stitched detailing and are complete with Nike Swoosh branding. > Boys trainers > Shaped and padded ankle collar > Full lace up fastening > Woven breathable upper > Lightweight moulded outsole > Cushioned insole > Stitched detailing > Padded tongue > Nike Swoosh branding > Upper: textile > Lining: textile > Sole: synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Tanjun Trainers Child Boys mert kedvező ár 10 509 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek futócipők.

Reviews Nike Tanjun Trainers Child Boys
Termék felülvizsgálata Nike Tanjun Trainers Child Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Tanjun Trainers Child Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Tanjun Trainers Child Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Tanjun Trainers Child Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Tanjun Trainers Child Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 10 509 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2031254022102
- a termék kategóriában van Gyermek futócipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Tanjun Trainers Child Boys Gyermek futócipők
10 509 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek futócipők Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Tanjun Trainers Child Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2031254022102 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek futócipők - További termékek megtekintése