Vélemények Nike Tiempox Rio III Astro Turf Trainers Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Tiempox Rio III Astro Turf Trainers Junior Boys Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Tiempo Rio III Astro Turf Trainers Junior Boys The Nike Tiempo Rio III Astro Turf Trainers are crafted with a lace fastening and cushioned ankle collar and insole for an adjustable, comfy finish. The stitched detailing to the forefoot is designed to help enhance control and rubber outsole with short moulded studs ensures great traction. The look is complete by the Nike Swoosh logo. > Junior boys trainers > Designed for use on astro turf > Lace up fastening > Cushioned ankle collar > Cushioned insole > Stitched detailing (enhance control) > Grip outsole > Tiempo detailing > Nike swoosh logo > Upper: textile/synthetic > Inner: textile > Outsole: synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Tiempox Rio III Astro Turf Trainers Junior Boys mert kedvező ár 9 853 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Tiempox Rio III Astro Turf Trainers Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike Tiempox Rio III Astro Turf Trainers Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Tiempox Rio III Astro Turf Trainers Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Tiempox Rio III Astro Turf Trainers Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Tiempox Rio III Astro Turf Trainers Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Tiempox Rio III Astro Turf Trainers Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 853 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2085278302306
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Tiempox Rio III Astro Turf Trainers Junior Boys Modern és elegáns ruha
9 853 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Tiempox Rio III Astro Turf Trainers Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2085278302306 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése