Vélemények Nike Tomboy Logo Tank Ladies és termékinformációk

Terméknév: Nike Tomboy Logo Tank Ladies Női ruházat Nike

Termékleírás: Nike Tomboy Logo Tank Ladies This Nike Tomboy Logo Tank is a sleeveless design with thick straps. It is a lightweight construction with flat lock seams for comfort as they prevent chafing. It is crafted in a block colour with and printed motif to the front and is complete with Nike Swoosh branding. > Tank top > Sleeveless design > Thick straps > Lightweight > Flat lock seams > Block colour > Printed motif to front > Nike Swoosh branding >100% cotton > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Tomboy Logo Tank Ladies mert kedvező ár 7 377 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női ruházat.

Reviews Nike Tomboy Logo Tank Ladies
Termék felülvizsgálata Nike Tomboy Logo Tank Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Tomboy Logo Tank Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Tomboy Logo Tank Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Tomboy Logo Tank Ladies Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Tomboy Logo Tank Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 377 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2631416013902
- a termék kategóriában van Női ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Tomboy Logo Tank Ladies Női ruházat
7 377 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női ruházat Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Tomboy Logo Tank Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2631416013902 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női ruházat - További termékek megtekintése