Vélemények Nike Transcend T Shirt Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Transcend T Shirt Mens Férfi fitness felsők Nike

Termékleírás: Nike Transcend T Shirt Mens This Nike Transcend T Shirt is crafted with short sleeves and a crew neck for a classic look. It features DriFit technology to keep the skin cool, dry and comfortable for longer and is a lightweight construction. This t shirt is designed with a signature logo and is complete with Nike Swoosh branding. > T shirt > Short sleeves > Crew neck > DriFit technology > Lightweight > Signature logo > Nike Swoosh branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Transcend T Shirt Mens mert kedvező ár 21 082 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi fitness felsők.

Reviews Nike Transcend T Shirt Mens
Termék felülvizsgálata Nike Transcend T Shirt Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Transcend T Shirt Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Transcend T Shirt Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Transcend T Shirt Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Transcend T Shirt Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 21 082 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2621182033501
- a termék kategóriában van Férfi fitness felsők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Transcend T Shirt Mens Férfi fitness felsők
21 082 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi fitness felsők Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Transcend T Shirt Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2621182033501 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi fitness felsők - További termékek megtekintése