Vélemények Nike Tribute Bottoms Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Tribute Bottoms Junior Boys Modern és elegáns ruha Nike

Termékleírás: Nike Tribute Bottoms Junior Boys These Nike Tribute Bottoms are great for keeping comfortable all day. An elasticated waist band and ankles along with a drawstring fastening allow these bottoms to fit you perfectly. The Nike Swoosh finishes the look. > Jogging bottoms > Elasticated waist band and ankles > Drawstring fastening > Two open pockets > One zip fastening pocket to the back > Nike branding > Body: 55% cotton, 45% polyester > Pocket bag knuckle side: 100% cotton > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Tribute Bottoms Junior Boys mert kedvező ár 9 483 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Nike Tribute Bottoms Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike Tribute Bottoms Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Tribute Bottoms Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Tribute Bottoms Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Tribute Bottoms Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Tribute Bottoms Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 483 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2481038221755
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Tribute Bottoms Junior Boys Modern és elegáns ruha
9 483 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Tribute Bottoms Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2481038221755 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése