Vélemények Nike Vapor Grip3 Goalkeeper Gloves Mens és termékinformációk

Terméknév: Nike Vapor Grip3 Goalkeeper Gloves Mens Labdarúgás Nike

Termékleírás: Nike Vapor Grip3 Goalkeeper Gloves Mens > Men's goalkeeper gloves > Touch and close wrist fastener > GRIP3 Technology (confident grip and ball control) > Contact plus foam (absorb shot impact in all weathers) > 4-way stretch (conforms to performance conditions- optimal fit) > Nike Swoosh logo > Hand wash only... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Vapor Grip3 Goalkeeper Gloves Mens mert kedvező ár 32 078 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Labdarúgás.

Reviews Nike Vapor Grip3 Goalkeeper Gloves Mens
Termék felülvizsgálata Nike Vapor Grip3 Goalkeeper Gloves Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Vapor Grip3 Goalkeeper Gloves Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Vapor Grip3 Goalkeeper Gloves Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Vapor Grip3 Goalkeeper Gloves Mens Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Vapor Grip3 Goalkeeper Gloves Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 32 078 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2838011030703
- a termék kategóriában van Labdarúgás


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Vapor Grip3 Goalkeeper Gloves Mens Labdarúgás
32 078 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Labdarúgás Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Vapor Grip3 Goalkeeper Gloves Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2838011030703 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Labdarúgás - További termékek megtekintése