Vélemények Nike Victory Tank Top Ladies és termékinformációk

Terméknév: Nike Victory Tank Top Ladies Női fitness felsők Nike

Termékleírás: Nike Victory Tank Top Ladies Enjoy an iconic piece of training wear in the Nike Victory Tank Top, crafted with a crew neck and racer back, plus incorporated Dri-Fit technology for a sweat wicking wear. An iconic Nike Swoosh sits across the chest. > Ladies training vest > Crew neck > Racer back > Incorporated Dri-Fit technology > Iconic Nike Swoosh > Front: 84% Polyester, 16% Elastane > Back: 92% Polyester, 8% Elastane > Shoulder panels: 92% Polyester, 8% Elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Victory Tank Top Ladies mert kedvező ár 13 131 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női fitness felsők.

Reviews Nike Victory Tank Top Ladies
Termék felülvizsgálata Nike Victory Tank Top Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Victory Tank Top Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Victory Tank Top Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Victory Tank Top Ladies Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Victory Tank Top Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 13 131 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2341238083105
- a termék kategóriában van Női fitness felsők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Victory Tank Top Ladies Női fitness felsők
13 131 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női fitness felsők Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Victory Tank Top Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2341238083105 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női fitness felsők - További termékek megtekintése