Vélemények Nike Wavey Futura T Shirt Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Wavey Futura T Shirt Junior Boys Sportos trikók Nike

Termékleírás: Nike Wavey Futura T Shirt Junior Boys This Nike Wavey Futura T Shirt is designed with short sleeves and a crew neck. It is a lightweight construction with ribbed trims for added style. This t shirt is an athletic cut in a block colour design. It has a printed logo and is complete with Nike Swoosh branding. > T shirt > Short sleeves > Crew neck > Ribbed trim > Athletic cut > Lightweight > Block colour > Printed logo > Nike Swoosh branding > 100% cotton > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Wavey Futura T Shirt Junior Boys mert kedvező ár 9 031 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos trikók.

Reviews Nike Wavey Futura T Shirt Junior Boys
Termék felülvizsgálata Nike Wavey Futura T Shirt Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Wavey Futura T Shirt Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Wavey Futura T Shirt Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Wavey Futura T Shirt Junior Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Wavey Futura T Shirt Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 031 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2591599032155
- a termék kategóriában van Sportos trikók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Wavey Futura T Shirt Junior Boys Sportos trikók
9 031 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos trikók Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Wavey Futura T Shirt Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2591599032155 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos trikók - További termékek megtekintése