Vélemények Nike Windrunner Hooded Jacket Infant Boys és termékinformációk

Terméknév: Nike Windrunner Hooded Jacket Infant Boys Zipzáros melegítő felsők Nike

Termékleírás: Nike Windrunner Hooded Jacket Infant Boys Ideal for a rainy day, this Nike Windrunner Hooded Jacket finishes any casual look. Crafted with a hood, long sleeves and full zip fastening, this jacket features elasticated wrist cuffs, mesh lining, 2 zipped pockets and is complete with a patterned panel over the chest and shoulders displaying a printed Nike Swoosh logo. > Infant boys rain jacket > Hooded > Long sleeves > Full zip fastening > Elasticated wrist cuffs > Mesh lining > 2 zipped pockets > Patterned panelling to chest and shoulders > Printed logo > Nike Swoosh branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Nike Windrunner Hooded Jacket Infant Boys mert kedvező ár 11 822 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Zipzáros melegítő felsők.

Reviews Nike Windrunner Hooded Jacket Infant Boys
Termék felülvizsgálata Nike Windrunner Hooded Jacket Infant Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Nike Windrunner Hooded Jacket Infant Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Nike vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Nike Windrunner Hooded Jacket Infant Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Nike Windrunner Hooded Jacket Infant Boys Nike

További termékképek, részletesebb leírások Nike Windrunner Hooded Jacket Infant Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Nike, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 822 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Nike
- code EAN 2319266081356
- a termék kategóriában van Zipzáros melegítő felsők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Nike Windrunner Hooded Jacket Infant Boys Zipzáros melegítő felsők
11 822 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Zipzáros melegítő felsők Nike

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Nike Windrunner Hooded Jacket Infant Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Nike), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2319266081356 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Zipzáros melegítő felsők - További termékek megtekintése