Vélemények Obuv letní dámská LOAP SOMA és termékinformációk

Terméknév: Obuv letní dámská LOAP SOMA Flip flop LOAP

Termékleírás: The SOMA women’s flip-flops are lightweight shoes which you can also wear in water. The water carries them thanks to the EVA foam material so you will never drown them. They are shock-absorbing to protect your joints when walking.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Obuv letní dámská LOAP SOMA mert kedvező ár 4 678 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Flip flop.

Reviews Obuv letní dámská LOAP SOMA
Termék felülvizsgálata Obuv letní dámská LOAP SOMA

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Obuv letní dámská LOAP SOMA -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából LOAP vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Obuv letní dámská LOAP SOMA és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Obuv letní dámská LOAP SOMA LOAP

További termékképek, részletesebb leírások Obuv letní dámská LOAP SOMA és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu LOAP, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 678 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó LOAP
- code EAN 8592946627776
- a termék kategóriában van Flip flop


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Obuv letní dámská LOAP SOMA Flip flop
4 678 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Flip flop LOAP

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Obuv letní dámská LOAP SOMA) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (LOAP), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592946627776 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Flip flop - További termékek megtekintése