Vélemények Oceán gyerek strandkészlet 10 db rózsaszín, és termékinformációk

Terméknév: Oceán gyerek strandkészlet 10 db rózsaszín, Kerti játékok

Termékleírás: Ez a strandkészlet minden kis építészmérnök kedvence lesz. A készlet 4 tengeri állat alakú homokformát, kétfajta lapátot, gereblyét, szitát és kisebb kannát fogantyúval tartalmazEz mint egy nagyobb műanyag vödörben van elhelyezve.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Oceán gyerek strandkészlet 10 db rózsaszín, mert kedvező ár 2 245 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kerti játékok.

Reviews Oceán gyerek strandkészlet 10 db rózsaszín,
Termék felülvizsgálata Oceán gyerek strandkészlet 10 db rózsaszín,

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Oceán gyerek strandkészlet 10 db rózsaszín, -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Oceán gyerek strandkészlet 10 db rózsaszín, és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Oceán gyerek strandkészlet 10 db rózsaszín,

További termékképek, részletesebb leírások Oceán gyerek strandkészlet 10 db rózsaszín, és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 245 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8719202111767
- a termék kategóriában van Kerti játékok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Oceán gyerek strandkészlet 10 db rózsaszín,  Kerti játékok
2 245 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kerti játékok

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Oceán gyerek strandkészlet 10 db rózsaszín, ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8719202111767 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kerti játékok - További termékek megtekintése