Vélemények Odlo Orsino Half Zip Fleece Ladies és termékinformációk

Terméknév: Odlo Orsino Half Zip Fleece Ladies Outdoor női pulóverek Odlo

Termékleírás: Odlo Orsino Half Zip Fleece Ladies The Ladies Odlo Orsino Half Zip Fleece is perfect for wrapping up warm for when you are hitting the slopes, crafted with a super soft fleece that benefits from quick drying properties and helps with thermo regulation so you stay dry and comfortable. This Odlo fleece also features a half zip fastening to the neck for added comfort, completed with the Odlo logo embroidered to the top left shoulder > Ladies fleece > Super soft fleece > Quick drying fabric > Thermo regulation > Half zip fastening > Odlo branding > 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Odlo Orsino Half Zip Fleece Ladies mert kedvező ár 14 584 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Outdoor női pulóverek.

Reviews Odlo Orsino Half Zip Fleece Ladies
Termék felülvizsgálata Odlo Orsino Half Zip Fleece Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Odlo Orsino Half Zip Fleece Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Odlo vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Odlo Orsino Half Zip Fleece Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Odlo Orsino Half Zip Fleece Ladies Odlo

További termékképek, részletesebb leírások Odlo Orsino Half Zip Fleece Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Odlo, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 14 584 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Odlo
- code EAN 2402063193107
- a termék kategóriában van Outdoor női pulóverek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Odlo Orsino Half Zip Fleece Ladies Outdoor női pulóverek
14 584 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Outdoor női pulóverek Odlo

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Odlo Orsino Half Zip Fleece Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Odlo), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2402063193107 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Outdoor női pulóverek - További termékek megtekintése