Vélemények Official Green Day Junior Band Tee és termékinformációk

Terméknév: Official Green Day Junior Band Tee Modern és elegáns ruha Official

Termékleírás: Official Green Day Junior Band Tee This Green Day Junior t shirt is constructed with a reinforced crew neck and short sleeved design that offers a comfortable fit. The juniors t shirt has a regular fitting style with a soft brushed finish and a large Green Day graphic print to the front so that you can show off the support you have for your favourite band. > Mens T Shirt > Reinforced crew neck > Short sleeves > Regular fit > Soft brushed finish > Greenday graphic print > 100% cotton > Machine washable at 30 degrees > Keep away from fire and flame... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Official Green Day Junior Band Tee mert kedvező ár 4 815 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Official Green Day Junior Band Tee
Termék felülvizsgálata Official Green Day Junior Band Tee

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Official Green Day Junior Band Tee -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Official vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Official Green Day Junior Band Tee és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Official Green Day Junior Band Tee Official

További termékképek, részletesebb leírások Official Green Day Junior Band Tee és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Official, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 815 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Official
- code EAN 2314100022359
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Official Green Day Junior Band Tee Modern és elegáns ruha
4 815 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Official

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Official Green Day Junior Band Tee) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Official), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2314100022359 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése