Vélemények ONeill C Flip Flops Mens és termékinformációk

Terméknév: ONeill C Flip Flops Mens Papucsok ONeill

Termékleírás: O'Neill C Flip Flops Mens Enjoy summer in stylish comfort in the ONeill C Flip Flops - designed with a lightly padded foot strap and fabric toe post, a cushioned footbed and thick midsole, plus a textured sole. O'Neill branding completes a well recognisable look. > Men's flip flops > Lightly padded foot strap > Fabric toe post > Cushioned footbed > Thick midsole > Textured sole > O'Neill branding > Upper/Footbed: Textile / Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék ONeill C Flip Flops Mens mert kedvező ár 5 810 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Papucsok.

Reviews ONeill C Flip Flops Mens
Termék felülvizsgálata ONeill C Flip Flops Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a ONeill C Flip Flops Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából ONeill vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket ONeill C Flip Flops Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok ONeill C Flip Flops Mens ONeill

További termékképek, részletesebb leírások ONeill C Flip Flops Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu ONeill, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 810 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó ONeill
- code EAN 2229076712701
- a termék kategóriában van Papucsok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

ONeill C Flip Flops Mens Papucsok
5 810 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Papucsok ONeill

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (ONeill C Flip Flops Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (ONeill), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2229076712701 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Papucsok - További termékek megtekintése