Vélemények ONeill Pacific Hoody Junior Girls és termékinformációk

Terméknév: ONeill Pacific Hoody Junior Girls Modern és elegáns ruha ONeill

Termékleírás: Oneill Pacific Hoody Junior Girls The Kids Oneill Pacific Hoody is perfect for everyday wear thanks to the simple but stylish design with the slogan detail printed to the centre chest, while the ribbed trim provides a comfortable fit, completed with the ONeill branding. > Kids hoody > Over the head style > Lined hood > Large pouch pocket > Printed slogan to the chest > Ribbed trim > Tonal stitched detail > ONeills branding... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék ONeill Pacific Hoody Junior Girls mert kedvező ár 8 043 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews ONeill Pacific Hoody Junior Girls
Termék felülvizsgálata ONeill Pacific Hoody Junior Girls

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a ONeill Pacific Hoody Junior Girls -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából ONeill vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket ONeill Pacific Hoody Junior Girls és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok ONeill Pacific Hoody Junior Girls ONeill

További termékképek, részletesebb leírások ONeill Pacific Hoody Junior Girls és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu ONeill, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 043 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó ONeill
- code EAN 2590877032153
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

ONeill Pacific Hoody Junior Girls Modern és elegáns ruha
8 043 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha ONeill

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (ONeill Pacific Hoody Junior Girls) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (ONeill), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2590877032153 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése