Vélemények ONeill Pepino Dress Ladies és termékinformációk

Terméknév: ONeill Pepino Dress Ladies Modern és elegáns ruha ONeill

Termékleírás: ONeill Pepino Ladies Dress This ONeill Pepino Dress is a lightweight stylish construction that is perfect for those summer days. Designed with thin adjustable straps and elasticated waist to provide you with your perfect fit. A subtle embellishment detail is featured on the neckline of the dress to provide a fashionable finish. > Dress > Lightweight > Adjustable straps > Elasticated waistband > Embellishment detail on neckline > Wrap around like skirt > ONeill branding > 60% cotton, 40% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék ONeill Pepino Dress Ladies mert kedvező ár 8 223 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews ONeill Pepino Dress Ladies
Termék felülvizsgálata ONeill Pepino Dress Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a ONeill Pepino Dress Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából ONeill vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket ONeill Pepino Dress Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok ONeill Pepino Dress Ladies ONeill

További termékképek, részletesebb leírások ONeill Pepino Dress Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu ONeill, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 223 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó ONeill
- code EAN 2659228904300
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

ONeill Pepino Dress Ladies Modern és elegáns ruha
8 223 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha ONeill

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (ONeill Pepino Dress Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (ONeill), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2659228904300 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése