Vélemények ONeill Sail Pull Over Mens és termékinformációk

Terméknév: ONeill Sail Pull Over Mens Férfi ruházat ONeill

Termékleírás: Oneill Sail Pull Over Mens The Mens Oneill Sail Pull Over is perfect for layering up on the cold winter days, featuring a knitted construction with a ribbed trim to the collar, cuffs and hem for a warm fit, completed with a cable pattern to the chest and the ONeill branding. > Mens jumper > Knitted construction > Ribbed trim > Cable pattern > ONeill branding > 100% cotton > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék ONeill Sail Pull Over Mens mert kedvező ár 15 219 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews ONeill Sail Pull Over Mens
Termék felülvizsgálata ONeill Sail Pull Over Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a ONeill Sail Pull Over Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából ONeill vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket ONeill Sail Pull Over Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok ONeill Sail Pull Over Mens ONeill

További termékképek, részletesebb leírások ONeill Sail Pull Over Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu ONeill, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 219 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó ONeill
- code EAN 2559482183506
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

ONeill Sail Pull Over Mens Férfi ruházat
15 219 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat ONeill

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (ONeill Sail Pull Over Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (ONeill), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2559482183506 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése