Vélemények ONeills Antrim GAA Half Zip Pullover Boys és termékinformációk

Terméknév: ONeills Antrim GAA Half Zip Pullover Boys Sportos dzsekik ONeills

Termékleírás: O'Neills Antrim GAA Half Zip Pullover Boys Wear your team's crest with pride in this Boys O'Neills Antrim GAA Half Zip Pullover. It is perfect for supporting or playing in thanks to a soft, lightweight stretch construction, whilst elasticated trims help to provide a superior fit. O'Neills moisture management fabrics wick sweat away from the body - leaving the wearer feeling cool, dry and comfortable. The look is completed with striped detailing, a marl finish, embroidered O'Neills branding and Antrim GAA badge. > Boys pullover > Half zip front > Soft lining > Lightweight > Stretch > Elasticated trims > Moisture wicking > Striped detailing > Marl finish > Embroidered O'Neills branding > Antrim GAA badge > 91% polyester, 9% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék ONeills Antrim GAA Half Zip Pullover Boys mert kedvező ár 19 280 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos dzsekik.

Reviews ONeills Antrim GAA Half Zip Pullover Boys
Termék felülvizsgálata ONeills Antrim GAA Half Zip Pullover Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a ONeills Antrim GAA Half Zip Pullover Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából ONeills vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket ONeills Antrim GAA Half Zip Pullover Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok ONeills Antrim GAA Half Zip Pullover Boys ONeills

További termékképek, részletesebb leírások ONeills Antrim GAA Half Zip Pullover Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu ONeills, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 19 280 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó ONeills
- code EAN 2380171221953
- a termék kategóriában van Sportos dzsekik


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

ONeills Antrim GAA Half Zip Pullover Boys Sportos dzsekik
19 280 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos dzsekik ONeills

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (ONeills Antrim GAA Half Zip Pullover Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (ONeills), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2380171221953 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos dzsekik - További termékek megtekintése