Vélemények ONeills Limerick Triton Windcheater Top Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: ONeills Limerick Triton Windcheater Top Junior Boys Modern és elegáns ruha ONeills

Termékleírás: O'Neills Limerick Triton Windcheater Top Junior Boys This Junior Boys O'Neills Limerick Triton Windcheater Top has been crafted with a durable nylon shell which is water repellent, whilst the mesh lining wicks moisture away from your skin to keep you feeling cool, dry and comfortable. The top has elasticated cuffs and hem, whilst the team crest allows you to showcase your support for The Shannonsiders. > Junior Boys Top > V in collar stretch fabric > Water repellent > 2 Pockets > Elastic hem and cuffs > Mesh lining > Breathable punch holes > Lightweight > O’Neills branding > Team crest > Shell: 100% nylon > Mesh lining: 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék ONeills Limerick Triton Windcheater Top Junior Boys mert kedvező ár 11 160 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews ONeills Limerick Triton Windcheater Top Junior Boys
Termék felülvizsgálata ONeills Limerick Triton Windcheater Top Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a ONeills Limerick Triton Windcheater Top Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából ONeills vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket ONeills Limerick Triton Windcheater Top Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok ONeills Limerick Triton Windcheater Top Junior Boys ONeills

További termékképek, részletesebb leírások ONeills Limerick Triton Windcheater Top Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu ONeills, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 160 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó ONeills
- code EAN 2386358221556
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

ONeills Limerick Triton Windcheater Top Junior Boys Modern és elegáns ruha
11 160 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha ONeills

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (ONeills Limerick Triton Windcheater Top Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (ONeills), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2386358221556 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése